Smooth Travel Ltd
endesefi
Vuokraus
Uutiset
Yritys
Login
Yhteystiedot

Smooth Travel Ltd

- on syyskuussa 2016 perustettu yritys, jonka kotipaikka on Helsinki.

Edullinen paku ja retkeilyautovuokraamo:

Vuokraamme 9-paikkaista pikku-bussia esimerkiksi bändeille, festarikansalle, urheiluseuroille, kaveriporukoille, yrityksille, jne. Palvelumme valtti on hyvä ja reilu asiakaspalvelu sekä edullinen hintataso. Auto ei ole luksusauto, vaan vanhempaa mallia, jota kuitenkin koeajamme itse säännöllisesti huomataksemme mahdolliset vanhan auton ongelmat varhaisessa vaiheessa, jotta ehdimme korjata vian, ettei asiakkaalle tule yllätyksiä tien päällä. Luonnollisesti myös kausihuollot hoidamme ajallaan. Eli iästä huolimatta kalusto on hyvässä kunnossa.

Aurinkopaneelien maahantuonti:

Tulevaisuudessa alamme tuomaan maahan myös aurinkopaneeleita asennettavaksi esimerkiksi kesämökille, matkailuautoon, asuntovaunuun tai veneeseen. Paneelit toimitetaan yhteistyökumppanin tehtaalta Espanjasta. Paneelit on laadukkaita ns. monikidepaneeleita, jolloin eivät tarvitse suoraa auringonvaloa, mikä Suomessa olisi mahdottomuus asennettaessa paneelit esimerkiksi auton katolle tai kesämökin seinälle. Eli paneelit voi asentaa myös vaaka- tai pystysuoraan asentoon ja toimivat myös pilvisellä säällä, joskaan ei täydellä teholla. Paneelit myös kestävät esimerkiksi kohtuullisen määrän lumen painoa. Autamme asiakasta laskemaan tehontarpeen, jotta asiakas saa käyttötarkoitukseen tarpeeksi tehokkaat paneelit ja akut, mutta ettei osta turhaan liian tehokasta järjestelmää. Pyrimme myös löytämään kannettavia aurinkoenergialla toimivia latureita esimerkiksi puhelimen tai tabletin latausta varten, joita alamme myymään asiakkaille.

Sivu-projektit:

Lisäksi toteutamme jonkin verran ohjelmointi-projekteja. Vahvuutemme on enempi teknisessä puolessa, kuten esimerkiksi varausjärjestelmät, kuin graafisessa suunnittelussa.

Yhteystiedot:

050-305 8310
email
Käyntiosoite / auton noutopaikka:
Ratavallintie
00720 Helsinki
Myöhemmin saamme hallipaikan Pasilasta
Smooth Travel Ltd | Helsinki, Finland | +358-50-305 8310, +358-45-7877 9889 | email
Hosted by AJ-Group, programmed by Smooth Travel Ltd © 2016 - 2018.